- Z veseljem opišemo

Politika zasebnosti

  1. Zbiranje osebnih podatkov

Kiwwwi zbira osebne podatke, ki jih posredujete ob prijavi ali ob naročilu novice. Med drugim so to vaše ime, naslov, telefonska številka in e-poštni naslov. Ti podatki se uporabljajo za obdelavo vaših naročil, dostavo in obveščanje o posebnih ponudbah, novicah in drugih marketinških akcijah.

  1. Varstvo osebnih podatkov

Kiwwwi se zavezuje k varstvu vaših osebnih podatkov in jih ne bo delil z drugimi podjetji ali tretjimi osebami brez vašega izrecnega dovoljenja, razen če je to nujno potrebno za izpolnitev vašega naročila ali zakonsko zahtevano.

  1. Uporaba piškotkov

Spletna stran Kiwwwi uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani in za spremljanje statističnih podatkov o uporabi spletne strani. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali napravo, ko obiščete našo spletno stran. Lahko jih kadarkoli izbrišete ali onemogočite preko nastavitev vašega brskalnika.

  1. Spremembe politike zasebnosti

Kiwwwi si pridržuje pravico do spremembe te politike zasebnosti brez predhodnega obvestila. Prosimo vas, da redno preverjate našo politiko zasebnosti za morebitne spremembe.

Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi v zvezi z našo politiko zasebnosti, nas lahko kontaktirate preko e-pošte ali telefona, navedenega na naši spletni strani.

Splošni pogoji poslovanja:

  1. Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k varstvu osebnih podatkov uporabnikov in jih ne bo delil z drugimi podjetji ali tretjimi osebami brez izrecnega dovoljenja uporabnika, razen če je to nujno potrebno za izpolnitev naročila ali zakonsko zahtevano.

  1. Pravice intelektualne lastnine

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani Kiwwwi, so avtorsko zaščitene in jih ni dovoljeno kopirati, reproducirati ali distribuirati brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika.

  1. Spremembe splošnih pogojev

Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Ste pripravljeni vaše sanje spremeniti v resničnost?

Začnimo projekt