- Z veseljem opišemo

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji opisujejo, določajo in urejajo uporabo vsebin in storitev spletnega mesta Kiwwwi.net (v nadaljevanju: spletno mesto) ter opredeljujejo in vas obveščajo o vaših pravicah.

Spletno mesto je v lasti in upravljanju družbe FUNNEL d.o.o. Pridržujemo si pravico do spremembe katerega koli dela spletnega mesta in izbrisa katerega koli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Lastnik spletnega mesta zagotavlja varovanje osebnih podatkov in jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v obsegu in za namen, opisan v razdelku o varstvu osebnih podatkov, ki je sestavni del teh splošnih pogojev uporabe.

Uporabniki spletnega mesta

Uporabnik je vsaka oseba, ki obišče spletno mesto in ga na kakršen koli način uporablja. Uporaba se omogoča nedoločenemu številu uporabnikov, ki sprejmejo storitev na način, pod pogoji in v skladu s temi pogoji.

Avtorske pravice

Brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika se vsebin tega spletnega mesta ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, znova objavljati in razširjati.

Uporaba vsebin

Vse objavljene vsebine uporabniki uporabljajo na lastno odgovornost. Ponudnik storitve se bo potrudil zagotoviti točnost in ažurnost vsebin, a za to ne odgovarja.

Dostopnost spletnega mesta

Pridržujemo si pravico do ustavitve dostopa do spletnega mesta zaradi tehničnih razlogov, vzdrževanja ali zamenjave opreme. Ne zagotavljamo dostopnosti do spletnega mesta ob morebitnih izpadih v omrežjih ali kakršnih koli izpadih, napakah, drugih tehničnih motnjah ali prekinitvah delovanja.

Pogoji poslovanja

Pridržujemo si pravico, da povpraševanje po katerikoli storitvi, ki je ponujena na spletnem mestu, iz kakršnega koli razloga in brez pojasnila zavrnemo. Prav tako si pridržujemo pravico, da ne odgovorimo sporočilo, ki ga prejmemo prek spletne strani.

Povezave

Spletne strani, na katere s povezavami kaže to spletno mesto, niso pod našim nadzorom in zato ne odgovarjamo za informacije, ki se nahajajo na povezanih spletnih straneh.

Obvestilo o zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

Upravljalec zbirke osebnih podatkov, ki se zbirajo prek tega spletnega mesta, je podjetje FUNNEL d.o.o., Stara cesta 43, Logatec, 1370 Logatec.

Pravna podlaga za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja. Uporabljamo jih izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

Namen zbiranja in obdelave osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo za:

 • odgovarjanje na povpraševanje in ostalo komuniciranje z uporabniki, ki začnejo komunikacijo tako, da izpolnijo spletni obrazec, pošljejo e-poštno sporočilo ali pokličejo na telefonsko številko podjetja;
 • obveščanje in pošiljanje e-novic po e-pošti;
 • pošiljanje naročenih izdelkov;
 • statistične in tržne analize, zlasti sledenje klikom na spletni strani za segmentacijo in prilagajanje vsebine e-novic.

Katere osebne podatke zbiramo in obdelujemo?

Uporabnik z izpolnitvijo spletnega obrazca, pošiljanjem e-poštnega sporočila ali klicem na objavljeno telefonsko številko dovoljuje, da podjetje FUNNEL d.o.o. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z osebnimi podatki kupca:

 • ime in priimek;
 • naziv podjetja (izbirno);
 • fizični naslov za izročitev pošiljke;
 • telefon;
 • e-poštni naslov;
 • zgodovina povezav, na katere je uporabnik kliknil;
 • zgodovina strani, ki jih je obiskal;
 • zgodovina sporočil, nakupov, računov;
 • IP naslovi uporabnika in ID-ji piškotkov.

Čas hrambe osebnih podatkov

Podatki se hranijo oziroma obdelujejo dokler obstaja zakoniti interes ali do preklica soglasja s strani uporabnika.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Varstvo osebnih podatkov v razmerju do tretjih oseb in iznos podatkov izven EU

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem (npr. podjetju, ki za nas izvaja trženjske aktivnosti, ponudniku spletne analitike, upravljavcu programske opreme ipd.), katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.

Podatke za izvedbo spletne analitike in remarketinga obdelujemo z orodji podjetja Alphabet (Google), kar v določenih primerih lahko predstavlja prenos osebnih podatkov k upravljavcu iz Združenih držav Amerike. Tovrsten prenos je dopusten na podlagi posebnega sklepa Evropske komisije, imenovanega Ščit zasebnosti, s katerim je bilo ugotovljeno, da podjetja iz ZDA, ki se zavežejo spoštovati načela tega ščita, zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov.

Uporaba podatkov za spletno analitiko

Od uporabnikov spletnega mesta s pomočjo orodja Google Analytics zbiramo podatke o tem, katere strani na spletnem mestu obiskujejo, kako pogosto, koliko časa se tam zadržijo ter podobno. Na podlagi teh podatkov lahko vidimo, koliko obiskovalcev obiskuje naše spletne strani, kateri deli spletne strani jih najbolj zanimajo, ali imajo pri obisku kakšne težave, oziroma jim lahko, če jih naša spletna stran zelo zanima, poskušamo pri siceršnjem obiskovanju spletne strani prikazati naše oglase (t.i. remarketing).

Podatke o uporabnikih spletnega mesta takoj po zajemu anonimiziramo in jih odtlej hranimo le v agregatni obliki, razen podatkov za remarketing, ki jih podjetje Google hrani, dokler od njih ne zahtevate prenehanja njihovega zbiranja, na strani https://adssettings.google.com/u/0/authenticated.

Pojasnjujemo, da remarketing pogostim obiskovalcem spletnega mesta ter analizo branosti naših e-novic izvajamo na podlagi člena 6(1)(f) Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov. Pri tem zasledujemo svoje legitimne interese, in sicer, da osebam, ki z obiskom našega spletnega mesta oziroma branjem naših e-novic očitno kažejo zanimanje za naše izdelke in storitve, ponudimo individualizirane in prepričljive tržne ponudbe.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do seznanitve s podatki, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadar koli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov info@kiwwwi.net ali po pošti na naslov FUNNEL d.o.o., Stara cesta 43, Logatec, 1370 Logatec.

Obveščamo vas, da imate v primeru kršitve svojih pravic, ki izhajajo iz Splošne uredbe o varstvu podatkov ter Zakona o varstvu osebnih podatkov možnost vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu ali zahtevati sodno varstvo.

V podjetju FUNNEL d.o.o. z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno ter v skladu z ustaljenimi dobrimi praksami.

Uporaba piškotkov

Kot uporabnik spletnega mesta se strinjate, da se vam v računalnik naložijo piškotki (ang. cookies) za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne strani in spletno analitiko.

Veljavnost splošnih pogojev

Pridržujemo si pravico, da splošne pogoje kadar koli in brez vnaprejšnjega obvestila spremenimo. Vsakokratna uporaba spletnega mesta pomeni, da soglašate s trenutno veljavnimi splošnimi pogoji.

Zadnja sprememba splošnih pogojev: 22.01.2024

Ste pripravljeni vaše sanje spremeniti v resničnost?

Začnimo projekt